Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбол: українці прилетіли в Австрію готуватися до гри з хорватами

Політ до з Києва до Граца зайняв трохи менше двох годин. Гравці якраз встигли пообідати і провести час в улюблених заняттях (читанні книг, перегляді відео, слуханні музики і т. ін.) - а вже й посадка.

Австрія зустріла теплом – безвітряні + 14 у порівнянні з   київськими +5 здавалися ледь не курортною спекою. Відтак усі з приємністю скинули теплі куртки і вирушили до автобусу, який вже чекав на збірників на виході з аеропорту. Майже одночасно до Граца прилетів з Брюсселя транзитом через Франкфурт наш «бельгійський резидент» Руслан Малиновський. Теплі обійми і відчуття єдиного колективу одразу огорнули Руслана.

Football is coming home

З Граца до селища Бад-Тацмансдорф – 90 км, які автобусом команда подолала за годину. У готелі «Авіта» на українців чекав приємний сюрприз. Керівництво та персонал термального комплексу, який на кілька днів стане домівкою для головної команди вишикувалися з українським прапором на чолі й оплесками зустріли дорогих гостей! До того, господарі додали оригінальний музичний супровід – пісню «Football`s coming home», що була головною темою Євро-96. Піднесене звучання композиції однозначно додало теплоти прийому. Було помітно, що тренерам та футболістам сподобалася зустріч. Роман Зозуля зауважив, що тепер можна почувати себе як вдома.

Готель для двох збірних України

Біля входу до готелю увагу привертали два великих банери – «Welcome Ukraine» і «Welcome Ukraine U17», адже юнацька команда Сергія Попова прибула сюди раніше й готується до еліт-раунду чемпіонату Європи.

Сьогодні у гравців збірної за планом відновлювальні процедури, адже вчора більшість із них провели матчі за свої клуби, а решта провели сьогодні вранці тренування на полі НТЦ імені Баннікова.

Вже завтра до команди приєднаються Артем Федецький та Олександр Зінченко і завтра ж збірна проведе перше тренування на австрійській землі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ