Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбол: жіночі збірні України і Хорватії зіграють у Львові

У п’ятницю, 15 вересня (19:00), національна жіноча збірна команда України у Львові на стадіоні «Арена Львів» матчем проти команди Хорватії розпочне свої виступи у відбірковому турнірі Кубку світу, фінальну частину якого у 2019 році прийматиме Франція, повідомив офіційний сайт ФФУ.

Поєдинок проти Хорватії стане для «синьо-жовтих» першим із двох матчів, які наша команда зіграє цього року - 24 листопада на українську збірну чекає виїзд до Угорщини. Крім цих команд, за підсумками жеребкування, «синьо-жовті» посперечаються за путівку до Франції зі збірними Швеції та Данії.

Згідно регламенту турніру, до фінальної частини напряму вийдуть переможці семи відбіркових груп європейської кваліфікації. Чотири кращих володарі других місць за результатами матчів з першою, третьою та четвертою командами груп зіграють в матчах плей-офф. Ця стадія складатиметься з двох раундів по два матчі і визначить ще одного учасника КС-2019 від зони УЄФА.

Свій останній офіційний поєдинок «синьо-жовті» провели у вересні минулого року, у рамках кваліфікації чемпіонату Європи поступившись у гостях команді Румунії. А матч із Хорватією стане для української збірної першою зустріччю із «картатими» на футбольному полі: раніше ці команди між собою не зустрічалися. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ