Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» - бронзовий призер Балтійської ліги

Учора, 2 квітня, відбулися заключні ігри жіночої Балтійської гандбольної ліги.

Львівська  «Галичанка» боролася за бронзові медалі з литовською «Гарлявою». Підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко перемогли суперниць з рахунком 27:19 (11:11).

Отож, «Галичанка» з «бронзи» дебютувала у престижній Балтійській лізі, створивши сильну конкуренцію фавориткам змагань – білоруським «Гомелю» та «БНТУ- БєлАЗ».

Показово, що хороший рівень майстерності  львівської команди відзначив сам Костянтин Шароваров – Заслужений майстер спорту СРСР з гандболу, олімпійський чемпіон, срібний призер чемпіонату світу, який сьогодні є головним тренером ««БНТУ- БєлАЗ».

Костянтин Шароваров: «Ми дуже раді, що в Балтійську лігу прийшла така сильна і цікава команда. Відмінна особливість «Галичанки»  в тому, що при будь-якому рахунку вона грає до кінця. Те, що така команда є, вона чудова і з ними цікаво змагатися - це позитивно. Їх участь значно посилила лігу».

Традиційно за підсумками матчів фінального туру було названо найкращих гандболісток у складі кожної команди. У лавах «Галичанки»  найсильнішою стала Марина Коновалова.

В   матчі за 5-6 місце гандболістки ГК "Городнічанка" (Гродно, Білорусь) здолали "Жальгіріс" (Каунас, Литва) з рахунком 34:32.

Чемпіоном Балтійської ліги став ГК "Гомель", який в матчі за перше місце переміг  «БНТУ-БєлАЗ» - 32:25.

Балтійська ліга, підсумкове становище команд:

1 місце -  «Гомель» (Гомель, Білорусь)

2 місце  - «БНТУ-БєлАЗ» (Мінськ, Білорусь)

3 місце – «Галичанка» (Львів, Україна)

4 місце – «Гарлява» (Литва)

5 місце – «Городнічанка» (Гродно, Білорусь)

6 місце – «Жальгіріс» (Каунас, Литва)

Галичина Спортивна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ