Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» двічі обіграла херсонську «Дніпрянку»

Гандболістки львівської «Галичанка» продовжують штампувати перемоги у матчах національної Суперліги.

Після виходу до третього раунду Кубка ЄГФ вихованки Василя Козаря здобули дві непрості перемоги над бронзовим призером минулого сезону херсонською «Дніпрянкою».

Обидва поєдинки, що відбулися у Херсоні, для львівської команди склалися непросто. Після першого тайму першого матчу «Галичанка» поступалася з рахунком 12:14, однак зуміла знайти у собі сили переламати хід поєдинку у другій його частині. Особливо галичанкам вдалися заключні 10 хвилин поєдинку, коли львів’янки зуміли покласти суперника на лопатки і навіть оформили для себе перевагу у шість голів – 33:27.

У другому поєдинку команди йшли м’яч в м’яч, відірватися у рахунку не вдавалося жодній з команд. Краще проведена кінцівка зустрічі, як і у першому поєдинку, і стала запорукою успішного результату для «Галичанки». Вихованки Василя Козаря, святкувавши перемогу у другому матчі з рахунком 25:20, повернулися на перший рядок в турнірній таблиці чемпіонату Суперліги. В активі «Галичанки» максимальні 16 очок після зіграних 8 поєдинків. На другому місці ужгородські «Карпати» (12 очок після 6 матчів), а на третьому – київський «Спартак» - 8 очок після 8 матчів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ