Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» двічі обіграла херсонську «Дніпрянку»

Гандболістки львівської «Галичанки» вдало стартували у новому чемпіонаті Суперліги. У першому турі команда Тетяни Штефан та Анджели Савченко впевнено перемогла бронзових призерок минулого сезону херсонську «Дніпрянку». Обидві матчі відбулись у спорткомплексі ЛНУ ім. І. Франка.

Нагадаємо, з херсонською «Дніпрянкою» «Галичанка» уже зустрічалася у цьому сезоні. У матчі за Суперкубок України, який відкривав новий гандбольний сезон в Україні, «Галичанка» святкувала перемогу з рахунком 34:23.

У матчах національної Суперліги «Галичанка» також на класі зуміла двічі перемогти суперниць. У першому матчі львів’янкам вдалося перемогти з різницею у 9 голів – 29:20. Варто відзначити серйозний супротив суперника «Галичанки» у першій половині матчу, оскільки рахунок після першого тайму був 14:12 на користь львівської команди. У другому таймі «Галичанка» без особливих проблем довела матч до логічної перемоги, суттєво збільшивши власний гандикап у рахунку.

У другому матчі команді Михайла та Бориса  Милославських знову вдалося нав’язати «Галичанці» справжню боротьбу. Протягом усього матчу «Галичанка» вигравала з різницею у 2-3 голи, але хороша гра команди наприкінці поєдинку дозволила «Галичанці» святкувати перемогу з рахунком 20:14. За результативністю другий матч між цими командами явно поступився першому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ