Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» двічі розгромила «Економ-Університет»

24 і 25 березня львівська «Галичанка» приймала на домашньому майданчику тернопільський «Економ-Університет». Команди провели два матчі в межах 10-го туру жіночої гандбольної Суперліги.

У першій грі галичанки розгромили суперниць з більше, ніж триразовою перевагою у рахунку – 33:10 (14:3). Практично кожна львів’янка розписалася у воротах тернополянок, а найбільше – Наталія Воловник (7 голів) та новенька Ілона Гайкова (6 голів).

У другій грі рахунок був ще переконливішим 35:8 (14:4). Найбільшою кількістю забитих м’ячів відзначились Олеся Парандій (8 голів) та Анастасія Баранович (6).

Слід зазначити, що «Галичанка» здобула ці перемоги, виступаючи неповним складом. Не грали Наталія Савчин (продовжує реабілітацію) та Тетяна Поляк  (травмована). Не виходила у двох матчах на майданчик і найдосвідченіша «галичанка» Наталія Туркало, натомість зіграла молода Олександра Жолобович. У другому матчі не брала участі і Марина Коновалова, а тренери дали можливість проявити себе ще одній молодій гандболістці Тетяні Череп. Тетяна впоралась зі своїми завданнями та, граючи на майданчику  близько десяти хвилин, забила чотири голи.

Таким чином, «Галичанка» додала ще чотири очки до турнірної таблиці, стала недосяжною для суперниць  і з першого місця вийшла до фінального етапу Суперліги.

На фінальному етапі всі команди розподіляються на дві групи (А та Б) за результатами ігор попереднього етапу. До групи «А» включаються команди, що зайняли 1-3 місця після попереднього етапу. До групи «Б» включаються команди, що зайняли 4-6 місця після попереднього етапу. У групі «А» та «Б» ігри проходять турами: 3 тури, по дві гри в кожному турі.

Відповідно до календаря змагань, «Галичанка» 7–9 квітня зустрінеться з ужгородськими «Карпатами» і херсонською «Дніпрянкою», яка буде приймаючою стороною. Але перед черговим туром української Суперліги на «Галичанку» очікує фінальний тур Балтійської ліги (Гомель, 31 березня – 2 квітня).  

Галичина Спортивна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ