Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» обіграла Азербайджан у товариському матчі

Львівська «Галичанка» у Херсоні відзначилась не лише перемогами над усіма суперницями в межах першого туру фінального етапу чемпіонату України гандбольної Суперліги (7-9 квітня 2017 р.). Підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко ще й подужали жіночу збірну Азербайджану з рахунком 31:27.

Львівська та азербайджанська команди 10 квітня у Херсоні зіграли товариський спаринг.

Голами у складі львів’янок відзначились Ілона Гайкова (9 забитих м’ячів), Наталія Стрюкова (7), Олена Косик (4), Наталія Воловник (3), Мар’яна Маркевич, Софія Давидянц, Олеся Парандій (кожна по 2), Анастасія Дорожівська і Вікторія Сідлецька (по одному).

Детальніше про матч з азербайджанською збірною розповіла другий тренер команди Анжела Савченко: «Цей спаринг став для нас дуже корисним. У збірній Азербайджану багато легіонерок, команда укомплектована непоганими габаритними гандболістками, з хорошим кидком. Команда досвідчена – постійно приймає участь у гандбольних Єврокубках. Такі спаринги для нас хороший досвід. Тим паче, азербайджанки вийшли на матч максимально заряджені, бо прагнуть добре підготуватися до майбутніх Ісламських ігор Солідарності Баку-2017.

В спарингу дали можливість зіграти дівчатам, які менше залучались у матчі з «Карпатами» в чемпіонаті України. І всі вони добре показали себе. Чудово спрацювала задня лінія – Ілона Гайкова, Наталія Стрюкова, Олена Косик. Добре вели гру як розігруючі Софія Давидянц та Мар’яна Маркевич. Блискуче відстояла весь матч без замін наш другий голкіпер Марія Гладун, відбивши практично 50% кидків (з п’ятдесяти кидків відбила 24, в їх числі з 12-и семиметрових відбила п’ять). Це  є високим показником».

А ось гандболісткам херсонської «Дніпрянки» здолати гостей не вдалося, вони поступилися азербайджанкам  з рахунком 25:31.

Галичина Спортивна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ