Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» переконливо обіграла «Спартак» у першому матчі

Гандболістки львівської «Галичанки» здобули прогнозовану перемогу у першому перенесеному матчі другого туру української Суперліги. «Галичанка» святкувала впевнену перемогу над київським «Спартаком» з рахунком 36:17.

Те, що боротьби у цьому матчі не буде, стало відомо одразу зі стартових хвилин матчу. Навіть візуально «Галичанка» виглядала сильнішою за «Спартак» на передматчевій розминці.

Одразу зі стартових хвилин поєдинку «Галичанка» захопила лідерство. Команди навіть не зіграли дві повноцінні хвилини, як «Галичанка» уже обігрувала суперника з рахунком 3:0. «Спартак» у цьому матчі вистачило лише на те, щоб скоротити рахунок до мінімуму (2:3). Втім, дівчата з «Галичанки» доволі легко і на одному диханні з кожною атакою доводили матч до логічної перемоги. Розрив у рахунку дозволяв головному тренеру «Галичанки» Тетяні Штефан робити різні заміни, в тому числі випускати на майданчик молодих гандболісток, які мають не так багато практики в офіційних матчах Суперліги.

До завершення поєдинку команда Майї Карбунар намагалася зберегти власне обличчя та уникнути розгрому з двозначним, а то й тризначним рахунком. Клас команди та майже усіх гандболісток київської команди значно поступався діючим чемпіонкам України. Матч проти «Спартака», як і, на жаль, багато інших матчів у чемпіонаті України, нагадував тренування «Галичанки» з підвищеною відповідальністю. Перший поєдинок проти «Спартака» завершився прогнозованою перемогою «Галичанки» з рахунком 36:17. Завтра, 1 жовтня, «Галичанка» в спорткомплексі імені Івана Франка (вул. Черемшини, 31) зіграє повторний матч другого туру проти київського «Спартака»,

Гандбол. 2 тур. Жіноча Суперліга. Спорткомплекс ЛНУ ім.. І. Франка, 150 глядачів

«Галичанка» (Львів) – «Спартак» (Київ) 36:17 (16:6)

«Галичанка»: Гілезетдінова (Гладун), Савчин (1), Жолобович (2), Косик (6), Воловник (1), Баранович (5), Парадній (4), Коновалова (1), Смолінг (1), Сабова (1), Стрюкова (3), Сідлецька, Поляк (5), Василяка (1), Давидянц (5)

«Спартак: Кемінь, Малькович (1), Білоицька (3), Слободян (3), Єрохова, Гереус (1), Височина (1), Михайленко, Рибкіна (5), Шипинська (2), Воскобійник (1), Дмітрієва

Штраф: 4 – 0

Судді: Д. Бурин (Ужгород), В. Вароді (Ужгород)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ