Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» у Балтійській лізі: три перемоги, нічия і перша поразка

Гандболістки львівської «Галичанки» зуміли зберегти лідерство у Балтійській лізі після третього туру турніру. Львів’янки хоч і в третьому турі зазнали першої поразки, однак здобуті три перемоги і одна нічия дозволили нашій команді зберегти лідерство в турнірній таблиці.

У Мінську, де і відбувався третій тур Балтійської ліги, «Галичанка» поступилася одному з головних суперників за перемогу у турнірі – ГК «Гомель». Чемпіонки Балтійської ліги минулого сезону зуміли схилити шальки терезів на свій бік. «Галичанка» капітулювала з рахунком 12:16.  Ця гра, як і усі інші матчі турніру, відбувалася за форматом 2 тайми по 20 хвилин кожен.

Ще один серйозний суперник «Галичанки» на перемогу у Балтійській Лізі місцевий БНТУ-Бєлаз також зумів нашій команді створити серйозну конкуренцію. Львів’янки та білоруски у цьому матчі сильнішого не виявили – 18:18. В інших трьох матчах турніру «Галичанка» святкувала перемогу. Команда Тетяти Штефан з рахунком 26:17 обіграла «Городнічанку» (Гродно), а з рахунками 26:19 та 21:20 львів’янки перемогли «Гарляву» та «Жальгіріс» відповідно.

Набравши 26 очок, «Галичанка» продовжує очолювати турнірну таблицю Балтійської ліги. На три очки менше набрала команда «БНТУ-Бєлаз», а на чотири – ГК «Гомель».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ