Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» вдруге обіграла миколаївський «Реал»

Діючі чемпіонки України з гандболу не мали проблем з миколаївським «Реалом» у повторному матчі чемпіонату Суперліги. «Галичанка» у Львові без особливих проблем перемогла «Реал» і у повторному поєдинку. Підсумковий рахунок матчу – 36:20.
Фото Романа Шарого

Головний тренер «Галичанки» Тетяна Штефан у другому матчі проти «Реала» дала відпочити одразу двом лідерам своєї команди – Наталі Туркало та Марині Коноваловій. Замість цих гандболісток, а також травмованих Наталі Савчин та Наталі Сабової в заявку на матч потрапили чимало молодих гандболісток «Галичанки». До слова, саме їм Тетяна Штефан у цьому матчі довірила зіграти ледь не увесь поєдинок. Аж ніяк не можна сказати, що у другому матчі проти «Реала» «Галичанка» грала не основним складом, але, мабуть, правильно буде написати, що Тетяна Штефан чимало у цьому з ним експериментувала. Найголовніше те, що ігрову практику у цьому матчі отримали чимало гандболісток, які не завжди потрапляють до заявки на команди на офіційні ігри. Мова йде перш за все про вихованок Львівського училища фізичної культури.

З експериментальною «Галичанкою» «Реалу» було боротися цікавіше. Хоч і різниця в класі відчувалася, однак вона була уже такою очевидною, як у першому матчі. Найголовніше те, що «Галичанка», вирвавшись у рахунку з перших хвилин, не дозволяла супернику впритул наблизитися до себе. Зазвичай у другому таймі відрив «Галичанки» від суперника складав 10 і більше голів. Як гравці «Реала» у цьому матчі не старалися, навіть з експериментальним складом «Галичанки» боротися було не під силу. У другому матчі, як і у першому, «Галичанка» довела справа до логічної перемоги. Матчі проти «Реала» для «Галичанки» стали тренуванням з підвищеною відповідальністю.

«Галичанка» (Львів) – «Реал» (Миколаїв) – 36:20 (19:9). Другий матч

«Галичанка»: Гілязетдінова, Гладун, Косик (5), Воловник (1), Баранович (2), Маркевич (4), Парандій (6), Жолобович (1), Дорожівська (5), Смолінг (3), Стрюкова (3), Сідлецька (1), Поляк (2), Василяка, Давидянц (3), Череп  

«Реал»: Граненко, Синаєвська, Боднарь (1), Бабій (2), Аксьонова (8), Наімі, Борейчук, Донец (1), Шлюхтіна, Сторожук (3), Славна, Бесова (1), Нечипор, Мостова (2), Тримпол (2)

Семиметрові: 1-2

Вилучення: 2-4

Арбітри: В. Жеребцов, В. Філоненко

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ