Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» вирушила на останній тур Балтійської ліги

Гандболістки львівської «Галичанки» вирушили до Білорусі на останній тур престижного міжнародного турніру Балтійської ліги.
Фото Романа Шарого

Вирішальні матчі турніру, за підсумками яких будуть визначені новий чемпіон та призери, відбудуться у Гомелі у період з 31 березня по 2 квітня. У Гомелі усі матчі турніру відбудуться за форматом 2 тайми по 30 хвилин кожен.  Нагадаємо, усі попередні матчі турніру за домовленістю усіх сторін відбувалися за форматом 2 тайми по 20 хвилин кожен.

За підсумками турніру (5 з’їзних турів) «Галичанка» та ГК «Гомель» набрали по 40 очок, однак за додатковими показниками гандболістки з Білорусі вибороли перше місце. Третіми фінішувала команда з Мінська БНТУ «Бєлаз».

І «Галичанка», і «Гомель» уже потрапили у півфінали турніру, однак за регламентом змагань повинні провести між собою ще один матч перед плей-офф. Якщо у цьому двобої переможе «Галичанка», то у півфіналі турніру зустрінеться з переможцем пари «Гарлява» - «Жальгіріс», якщо «Галичанка» програє, у півфіналі турніру зіграє з переможцем пари «БНТУ-Бєлаз» - «Горонічанка». Усі матчі стадії плей-офф Балтійської ліги триватимуть до однієї перемоги.

Розклад матчів останнього туру:

31 березня

15:00 - «Жальгіріс» - «Гарлява»

17:00 - «БНТУ-БєлАЗ» - «Городнічанка»

19:00 – «Гомель» - «Галичанка» (1-2 місце)

1 квітня

14:00 Матч за 5-6 місце

16:00 Півфінал 1

18:00 Півфінал 2

2 квітня

10:00 Матч за 5-6 місце

12:00 Матч за 3-4 місце

14:00 Матч за 1-2 місце

До Білорусі «Галичанка» вирушала в бойовому складі. Тренери команди Тетяна Штефан та Анжела Савченко не зможуть розраховувати лише на Наталю Савчин, яка наразі відновлюється від травми, яку отримала ще минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ