Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Галичани за шматок асфальту Україну продадуть, натякнув Томенко

«Наші поїздки з Арсенієм Петровичем, особливо по Західній Україні, мене трошки здивували. Я був переконаний, що на Західній Україні не діє накинута владою ідеологія, що в мажоритарних округах треба обирати «святих миколаїв», а на Сході – «дєдов марозав». Про це сьогодні, 31 травня, під час прес-конференції у Львові повідомив заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко..

«Думав, що на Галичині таке не діє, але все ж таки це має місце і тут.  Ми коли їздили, то і в селах, і в маленьких містечках на Франківщині і на Тернопільщині говорять нам: «Ви хороші хлопці, влада злочинна, питань немає, а хоч кілометр асфальтної дороги прокладете? От  у нас один готовий прокласти». І Бог його знає, кого той кандидат представляє. - «Хлоп непоганий, зайшов каже - слава Ісусу Христу, всечесні отці, і ще й асфальт притяг». Ця історія, коли «хлоп хороший», греко-католик, має якусь копійку – це добре, але я їм пояснюю, що от по мовному питанню всі ваші ж депутати-галичани, які в Партії регіонів, нам поклялися на Біблії, що не будуть голосувати. Коли ж за 15 хвилин до голосування я подивився, де картки цих «патріотів», то всі картки були на місці, хоч їх самих і не було», - поділився враженнями від зустрічі із виборцями Галичини Микола Томенко.

Він також додав: «Якби ми допустили  голосування, то їхніми картками проголосували б. Це ж не лише російська мова., це і угорці  одразу піднімуть питання в Закарпатті, і румуни. Загалом вийде так, що район зможе оголосити автономію. Це вже питання цілісності Української держави. Тому, кілометр асфальту, в такому випадку, звичайно, дорого коштуватиме державі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ