Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Галичина» не буде знижувати ціну на свою продукцію

Молочна компанія  «Галичина» не буде знижувати ціну на свою продукцію. Про це в коментарі «Гал-info» сказав генеральний директор молочної компанії «Галичина» Володимир Петрина,  відповідаючи на запитання, чи компанія збирається знижувати ціни на свою продукцію у зв’язку із зниженням цін на нафтопродукти.
За його словами, частка рідкого пального у собівартості продукції, яку виробляє компанія, становить близько 4%, а ціни на сировину піднялись на 30-40%. «У зв‘язку з цим на нинішній день компанія не розглядає питання про зниження відпускних цін на продукцію. Утім, якщо ціни на пальне суттєво знизяться, найближчим часом  рішення буде переглянуте», - каже Володимир Петрина.
За даними відділу маркетингу компанії, частка ЗАТ “Галичина” на молочному ринку України становить близько 4%, на ринку Західної України - близько 20%. За 2005 рік основний виробник ЗАТ “Галичина” Радехівський молокозавод випустив понад 29,5 тисячі тонн продукції, що на 75% більше, ніж у 2004 році.  Зокрема, найбільша частка продукції підприємства припадає на цільномолочну: молоко, кефір, йогурти, сметана, масло, а також нова категорія на ринку молочних продуктів – маслянка.
ЗАТ „Галичина” – українська молочна компанія, заснована в 1998 році. Основні торгові марки: національні ТМ „Галичина” і ТМ „Чабани” та західноукраїнська ТМ „Молочар”. На сьогодні компанія „Галичина” — лідер ринку Західної України. В планах до 2007 року продавати продукцію у всіх містах-мільйонниках України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ