Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичина» відібрала очки в лідера

Футбольний клуб «Галичина» з Великого Дорошева продовжив безпрограшну серію у чемпіонаті Львівщини до п’яти матчів. У матчі чергового туру команда Ігоря Піха відібрала очки в одного з лідерів першості «Юності» з Гійче. Матч завершився бойовою нічиєю з рахунком 2:2.

Що цікаво, по ходу матчу «Галичина» обігрували суперника з рахунком 2:0. Перший тайм господарі поля зіграли набагато краще, аніж другий, у якому дозволили супернику відіграти два голи. На увесь матч команду з Великого Дорошева не вистачило, однак за старання перемогти одного з лідерів чемпіонату команді Ігоря Піха потрібно віддати належне. Що цікаво, відколи команда сенсаційно не програла у Соснівці місцевому «Рочину» (0:0), «Галичина» після провального старту не знає смаку поразок уже п’ять турів поспіль.

"Галичина" (Великий Дорошів) - "Юність" Гійче 2:2 (юнаки 5:2)

25 червня - неділя. Стадіон: "Галичина". 300 глядачів

Арбітр: Руслан Хомин

Асистенти арбітра: Юрій Суряк, Юрій Кравченко

Спостерігач ФФЛ: Михайло Кусень

Голи: 1:0 - Дідич Ігор-Євген, 4; 2:0 - Вільховий Тарас, 16; 2:1 - Харкевич Юрій, 57; 2:2 - Набізада Омар Моххамад, 79

"Галичина" В.Дорошів: Вороновський Микола; Петрань Роман; Гнатюк Валентин; Кураш Олег; Вітвіцький Андрій; П'єц Маркіян; Кравчук Любомир; Єпіфанов Олександр (Сачко Роман, 61); Дідич Ігор-Євген; Шляхетка Олег (Неділько Володимир, 81); Вільховий Тарас (Паращин Назар, 69)

Запасний: ЖУК Дмитро

"Юність" Гійче: Яцків Юрій; Колодій Роман; Максимик Олег; Великий Володимир (Гайдучок Михайло, 90); Бугайчук Євген; Харкевич Юрій; Лашин Олег; Войтович Павло (Жемела Назар, 19) (Іванина Сергій, 81); Сідельник Петро; Сідельник Дмитро; Набізада Омар Моххамад

Запасні: Брунець Руслан; Мойсин Андрій; Збишко Тарас; Пшибила Роман; Дроботій Павло

Попередження: Гнатюк Валентин, 49; Вільховий Тарас, 54; Харкевич Юрій, 56; Сачко Роман, 66

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ