Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Галичину хочуть дискредитувати, – Рух

Львівська крайова організація Народного Руху України розглядає можливий приїзд 9 травня до Львова молодиків з проросійських екстремістських організацій як частину провокаційної гри, яку веде влада, – про це йдеться у зверненні Львівської крайової організації НРУ.

Звернення адресоване до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України, Служби безпеки України та Генеральної прокуратури України.

«Якщо у Львові 9 травня справді відбудуться анонсовані акції за участі проросійських екстремістів, метою який є принизити і образити львів’ян, дестабілізувати ситуацію у місті, спровокувати агресію і сутички, якщо зі боку проросійських екстремістів матимуть місце дії, які межуватимуть з агресією чи проявами ксенофобії, то це означатиме, що вони відбулися за прямої участі або через злочинну бездіяльність влади. Зрозуміло, що такі дії вигідні лише владному режимові для дискредитації Галичини та відвернення уваги українського народу від проблем, які ця ж влада і спричинила.

В Україні назріває соціальний антивладний бунт, адже Янукович і його команда ведуть державу до політичного та економічного банкрутсва. Постійне підвищення цін на всі продукти і послуги, зубожіння всіх верств населення, нехтування законів владою призвели до того, що за рік її підтримка зменшилась удвічі. Саме тому, влада хоче використти ситуацію щодо 9 травня і червоних прапорів як провокаційну акцію та механізм відвернення уваги від провальної соціально-економічної політики президента та уряду.

Тому Львівська крайова організація Народного Руху України звертається до всіх правоохоронних органів з вимогою недопустити провокацій, зупинити виступи антиукраїнських сил і притягти їх до справедливої кримінальної відповідальності. Саме влада відповідатиме за наслідки всіх агресивних акцій, якщо такі відбудуться.

Вимагаємо від президента та органів виконавчої влади всіх рівнів припинити підготовку цих провокацій і відмовитись від ідеї реабілітації злочинного комуністичного режиму. Україна є невід'ємною частиною європейської культури і цивілізації. Тому, як Європа засудила злочини націонал-соціалізму та комунізму, так і Україна на офіційному рівні зобов'язана це зробити», – зокрема зазначено у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ