Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галицька Здоба» - у другому раунді Кубка України

«Галицька Здоба» в гостях перемогла івано-франківську «Віза-Вторму» у повторному матчі попереднього раунду Кубка України - 4:2. Такий результат дозволив команді Сергія Тригубця пробитися до другого кола турніру.

Поєдинок, що пройшов в івано-франківському манежі коледжу фізичного виховання, запам’ятався запеклою боротьбою обох команд, великою кількістю голів, сутичками на трибунах і не тільки.

Після першого матчу у Львові, у якому була зафіксована бойова нічия з рахунком 2:2, «Галицькій Здобі» втрачати було нічого. Гостям з міста Лева як мінімум потрібно було забивати на виїзді. З перших хвилин гри Сергій Тригубець і компанія понеслися на ворота суперника. Натомість він відповідав захисною грою й випадами на контратаках.

Тривалий час львів’яни не могли зламати насичену оборону суперника й тренерський штаб «Галицької Здоби» прийняв рішення грати з п’ятим польовим гравцем.  Вбивчий момент забити за «Галицьку Здобу» змарнував Назар Цимбаляк, натомість господарі паркету відповіли разюче. Одна з нечисленних контратак завершилася виходом «два в один», яку вдало  реалізував Ігор Кушецький.

Що цікаво, гравці «Галицької Здоби» відігралися досить швидко. Вдало спрацювала зв’язка Тригубець-Шафранський-Данилюк – 1:1. Саме за такого рахунку й завершився перший тайм цього матчу.

Друга половина зустрічі була не менш цікавою. Спершу «Віза-Вторма» вийшла вперед. Після чудового розіграшу стандартного положення відзначився Руслан Уграк. Через вісім хвилин невгамовний Володимир Данилюк знову зрівняв рахунок у зустрічі, а потім у грі відбувся ключовий епізод. За друге попередження був вилучений гравець «Здоби» Сергій Шафранський. Дві хвилини гості зі Львова грали в меншості, витерпіли, а після того, як склади вирівнялися, Назар Цимбляк заставив суперника сфолити вшосте у другому таймі.  У відповідальний момент матчу Сергій Тригубець реалізував дабл-пенальті.

Господарі одразу ж перейшли на гру в п’ять польових й отримали четвертий гол у свої ворота. Його автором у складі команди зі Львова став Олександр Хлюбко.

Здобувши непросту перемогу над командою з першої ліги, «Галицька Здоба» вийшла до другого кола турніру.  Суперником львів’ян на цій стадії змагань буде київська «SKIDKA». Поєдинки пройдуть у період з 10 по 30 листопада. Перший матч «Галицька Здоба» зіграє на виїзді. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ