Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галицькі Леви» дали бій «Донбасу», однак поступилися

«Галицькі Леви» у чемпіонаті УХЛ поступилися «Донбасу» з рахунком 3:7, однак зуміли дати бій супернику.

Старт поєдинку змусив багатьох згадати про минулу зустріч донеччан з «Кременчук» – вже на першій хвилині “леви” змогли відкрити рахунок в матчі зусиллями Миколи Дворника. Після пропущеного гола «Донбас» надовго закрив суперника в своїй зоні, проте підопічні Михайла Чіканцева грали украй зібрано, практично не дозволяючи донеччанам створювати по-справжньому небезпечні моменти.

А коли стартовий період майже перевалив за середину, Михайло Чіканцев-молодший подвоїв перевагу своєї команди, замкнувши передачу Богдана Арабова. Богдан Дьяченко в цій ситуації був безсилий. Проте, донеччани практично відразу поквитатися один гол: секундна разслабленість  біля своїх воріт коштувала “левам” пропущеної шайби – Антон Рубан вивів Олександра Костикова на побачення з Іваном Александровим, і нападаючий впевнено реалізував цей шанс. У кінцівці ж двадцятихвилинки Олексій Ворона зрівняв рахунок, завершивши затяжну атаку донеччан кидком в порожні ворота. Варто відзначити також майстерню передачу на Олексія від Вадима Мазура.

У другому періоді блиснули обидва голкіпери – спочатку Богдан Дьяченко щитком парирував удар Дворника з мінімальної відстані, а ближче до середини періоду в схожій ситуації Іван Александров впорався з кидком Микити Коваленко. Надалі голкіпери ще кілька разів виручали свої команди, проте в середині періоду Богдан Дьяченко не зміг перешкодити шайбі влучити у ворота, і “леви” знову вийшли вперед у матчі.

Однак на останню двадцятихвилинку команди вийшли в нерівних складах, ніж та скористалося перша ланка донеччан – Віктор Захаров здорово накинув на п’ятак, де вдало підставив ключку Олександр Костиков, який оформив тим самим дубль в матчі. А через кілька хвилин все той же ланка повторно скористалася перевагою в одного гравця, вперше вийшовши вперед в матчі – Віталій Лялька скористався передачами Віктора Захарова і Дмитра Ігнатенка.

Після цього Вадим Мазур і Олексій Ворона двічі організували взяття воріт для своїх партнерів – Микита Новіков та Ярослав Свищев зробили перевагу своєї команди відчутним. А фінальну крапку в матчі поставив Олександр Костиков, який оформив другий за три гри хет-трик і довершив розгром втомлених господарів в третьому періоді.

Галицькі Леви

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ