Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галицькі Леви» здобули другу перемогу у сезоні

У другому матчі шостого туру «Галицькі Леви» знову грали з ХК «Вовки». В матчі п’ятого туру команда з Новояворівська обіграла броварчан в домашньому матчі з рахунком 3:1, і у середупідопічні Олександра Хміля прагнули відігратися.

Перший період матчу пройшов на зустрічних курсах, і обидві команди мали хороші шанси вийти вперед. Однак першу шайбу в поєдинку закинув Валентин Сірченко, який успішно зіграв на добиванні. Рахунок подвоїв у другому періоді захисник «Галицьких Левів» Антон Черня, який реалізував чисельну перевагу своєї команди.

Після цього обидві команди захлиснули емоції – обопільними вилученнями за грубість відзначилися Віктор Мілінській і Олег Середа, а також Богдан Арабов і Арсен Мкртчян. У пасиві Віктора Мілінського також матч-штраф за удар в голову.

В середині третього періоду розрив у рахунку збільшив Микита Артем’єв, проте «Вовки» змогли відквитати одну шайбу зусиллями Соломона Шапіро.

 Таким чином, «Галицькі Леви» повторили результат минулої гри, і збільшили відрив у турнірній таблиці до 6-ти очок. Наступний поєдинок підопічні Михайла Чіканцева проведуть у п’ятницю, 29 вересня. Суперник – ХК «Кременчук». Матч відбудеться у Броварах і транслюватиметься онлайн на сайті Xsport.ua.

Галицькі Леви

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ