Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гандболістки «Галичанки» відзначились голами у матчі з іспанками

Жіноча національна збірна команда України з гандболу у першому матчі раунду плей-офф кваліфікації до чемпіонату світу-2017 зіграла внічию з іспанками - 24:24 (10:16). Гра відбулася 9 червня в Сумах.

Нагадаємо, що в лавах збірної перебувають одразу четверо гандболісток львівської «Галичанки». Це воротарка Єлизавета Гілязетдінова та польові гравці Наталія Воловник, Леся Смолінг та Наталія Стрюкова.

У першому матчі проти іспанок зіграли Наталія Воловник та Леся Смолінг і обидві забили по одному м’ячу.

Права крайня Наталія Воловник провела на гандбольному майданчику увесь перший тайм та десять хвилин другого. За свої 40 хвилин ігрового часу п’ять разів атакувала воротарку суперниць і відзначилась голом. «Перед такими відповідальними матчами завжди є хвилювання, але завдяки сильній підтримці трибун грати було спокійно», - поділилася враженнями Наталія.

Леся Смолінг у матчі з іспанками у першому таймі зіграла в центрі, а в другому - на позиції лівої півсередньої. Капітан «Галичанки» влучно пробила ворота іспанок з 9-ти метрів. Леся щаслива, що «взяла участь у цій важливій грі й стала частиною такої команди».

14 червня відбудеться друга відбіркова гра в іспанській Малазі. Путівку на чемпіонат світу-2017 отримає команда, яка переможе у тому матчі.

Галичина Спортивна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ