Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В «ОХМАТДИТІ» є місце, щоб відкрити Дім Ганущина, Садового і Супрун

Сьогодні, 2 листопада, у Львівській обласній дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» відбулося урочисте відкриття першої в Україні сімейної кімнати фундації "Дім Рональда МакДональда" – місце для батьків у лікувальному закладі, де вони можуть відпочити, поїсти, набратися сил і провести час із дитиною.

Відтепер у львівському «ОХМАТДИТі» діє «Сімейна кімната»

На відкритті були присутні в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, міський голова Львова Андрій Садовий.

Фото: Олена Ляхович

Під час огляду нової кімнати голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин звернувся до Уляни Супрун з пропозицією, щоб мер Львова Андрій Садовий також долучився до розвитку «ОХМАТДИТУ». На що Уляна Супрун відповіла: «Це хороша ідея...».

"Давайте ми поділимося в частині робіт. Хтось обладнання закуповує, а хтось ремонт робить. Там мені показували ще одне таке крило є", - зазначив Олександр Ганущин.

"Чи є серед нас народні депутати? Ми вже подали від уряду бюджет. То ми мусимо через них можливо, додати, щось в бюджеті від МОЗ, щоб ми могли щось зробити", - підтримала Супрун.

"Дивіться, галузь тут, обласна галузь тут, міський голова, я сподіваюсь, прийшов не просто подивитися, а й допомогти, тобто можна розраховувати на допомогу з міського бюджету", - підсумував голова ЛОР.

Фото: Олена Ляхович

Довідка.

У телевізійній рекламі McDonald's МакДональд постає у вигляді мешканця вигаданої країни Макдональдленд, населеної його друзями. Первісним творцем образу Рональда МакДональда є Віллард Скотт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ