Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ганущин виділив 3 тисячі гривень зі свого депутатського фонду Центру соціальної реабілітації осіб, що відбули покарання у місцях позбавлення волі

Три тисячі гривень зі свого депутатського фонду виділив Олександр Ганущин для допомоги Центру соціальної реабілітації для осіб, які відбували покарання у місцях позбавлення волі, що у Бродівському районі,  — повідомив „Гал-info” депутат Львівської обласної ради, керівник апарату ОДА.

„Зрозуміло, що тим, хто відсидів 10 або ж і більше років, дуже важко призвичаїтися до умов сьогодення. Добре, що на Львівщині функціонує центр для реабілітації таких людей, однак він потребує нагальної фінансової допомоги. Отож, я вирішив виділити зі свого депутатського фонду 3 тис. грн на вирішення низки проблем цього центру”,— повідомив Олександр Ганущин.
За словами депутата, минулими вихідними він зустрівся з мешканцями міста Броди, щоб обговорити нагальні проблеми, які їх турбують.
„Відвідавши Броди, я вкотре переконався у необхідності якнайшвидшого закріплення депутатів обласної ради за містами та районами нашої області, оскільки є дуже багато проблем, з якими міська влада не може собі дати раду. Саме тому необхідно залучати до їх вирішення депутатів облради”, — зазначив Олександр Ганущин.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ