Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Генконсул Словаччини Янка Буріанова звершила місію в Україні

Олександр Ганущин подякував Генеральному консулу Словацької Республіки в Ужгороді Янці Буріановій за співпрацю у зв’язку із завершенням дипломатичної місії в Україні, повідомила прес-служба Львівської облради.

Зустріч  відбулася сьогодні, 22 лютого.

Янка Буріанова перебувала на посаді Генерального консула Словацької Республіки з вересня 2012 року. Сприяла допомозі з боку Словаччини, зокрема, у забезпеченні медичної та реабілітаційної гуманітарної допомоги, починаючи з часу Євромайдану. З моменту загострення ситуації на сході України Генеральний консул активно допомагала пораненим українським військовим, організовувала відпочинок дітей з Донбасу.

«Я висловлюю Вам подяку за вагомий особистий внесок у поглиблення українсько-словацьких зв'язків, розвиток транскордонного співробітництва, активну підтримку України під час Революції Гідності та війни на сході. Я визнаю, що направду було зроблено багато доброго і корисного».

В свою чергу Генеральний консул Словаччини в Ужгороді Янка Буріанова на завершення своєї дипломатичної місії висловила побажання якнайкращого розвитку України та Львівщини зокрема. «Я завжди працювала над тим, аби показати позитивний образ України у Словаччині. Європі дуже потрібна Україна. Дякую Вам, Олександре Олександровичу, за співпрацю, за підтримку, за розуміння. Я високо оцінюю вашу допомогу. Ніколи не забуду ваш край», - зазначила Генеральний консул Словаччини в Ужгороді Янка Буріанова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ