Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Генпрокуратура: нові підозри Януковичу у справі Майдану

Генпрокуратура оголосила нові підозри Януковичу та Захарченку у справі Майдану. Про це заявив Генпрокурор Юрій Луценко у Facebook.

Генеральна прокуратура України оголосила про нові підозри колишньому президенту України Віктору Януковичу та екс-главі Міністерства внутрішніх справ часів Януковича Віталію Захарченку у справі Майдану.

Генеральний прокурор написав у своєму зверненні:

"Департаментом спеціальних розслідувань ГПУ повідомлено про зміну раніше повідомленої підозри та про нову підозру колишнім високопосадовцям - президенту України В. Януковичу, Міністру внутрішніх справ України В. Захарченку, заступнику Міністра внутрішніх справ України В. Ратушняку, Голові Служби безпеки України О. Якименку, першому заступнику голови СБУ В. Тоцькому, заступнику начальника - начальника міліції громадської безпеки ГУ МВС України в місті Києві П. Федчуку у вчиненні та в організації вчинення ряду тяжких та особливо-тяжких злочинів, скоєних у період з 18.02.2014 по 20.02.2014 у центральній частині міста Києва відносно мітингувальників, у складі організованої злочинної групи, а саме: у незаконному перешкоджанні організації та проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій, в організації перевищення працівниками правоохоронних органів влади та своїх службових повноважень, умисного вбивства двох і більше осіб, закінченого замаху на умисне вбивство двох і більше осіб, спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, а також в організації терористичного акту."

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ