Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман: Призначення Олега Сала – одне з найбільш вдалих кадрових рішень Президента щодо Львівщини

Народний депутат, член парламентської фракції Партії Регіонів Ганна Герман вважає, що новопризначений голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало зуміє зробити те, що не вдалося його попередникам, – забезпечити всі необхідні умови для якісно нового рівня розвитку регіону.

Про це УНН повідомили у прес-службі Партії Регіонів.

“Я думаю, що призначення Олега Сала головою Львівської обласної державної адміністрації — одне з найбільш вдалих кадрових рішень, які тільки можна було зробити стосовно Львівщини. Він сам походить зі Львівщини, дуже добре знає регіон, є надзвичайно компетентним і жорстким керівником. Це та людина, яка зможе навести порядок на Львівщині”, — зауважила Ганна Герман.

За її словами, попередники Олега Сала на посаді голови Львівської ОДА були компетентними, однак Львів потребує твердої руки. “В нас не було доброї історії голів обласних держадміністрацій на Львівщині. Всі його (Олега Сала. — Ред.) попередники загалом були гарні і компетентні люди. Але у Львові потрібна тверда рука. Львівщиною має керувати людина, яка знає і любить регіон, працює чітко, не даючи слабинки”, — уточнила парламентарій.

Вона зазначила, що рішення стосовно призначення Олега Сала визрівало вже досить давно. “Ця ідея виникала відтоді, як Віктор Янукович обійняв посаду Президента. І це рішення чекало свого часу. І цьогорічна осінь — найкращий час для того, щоб його втілити. Я переконана, що Олег Сало витягне львівський регіон з того занепаду, в якому він перебував в останні роки, тобто зробить те, що не вдалося зробити його попередникам”, — резюмувала політик.

Сьогодні, 31 жовтня, Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул представить новопризначеного голову Львівської ОДА Олега Сала. Представлення розпочнеться о 17:00 год. у сесійній залі Львівської обласної ради.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович підписав Указ № 597/2013 про призначення Олега Сала головою Львівської обласної державної адміністрації. "Призначити Сала Олега Михайловича головою Львівської обласної державної адміністрації", - йдеться в тексті Указу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ