Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман: Це люди з минулого били на Майдані людей з майбутнього

Політична генерація минулого і молода генерація майбутнього - це головний конфлікт України, який ми спостерігаємо сьогодні, вважає радник Президента України, народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман.

Про це вона заявила "Обозревателю".

"Це люди з минулого били на Майдані людей з майбутнього. І, поза всяким сумнівом, ті, хто дав наказ бити студентів, повинен був покараний з усією суворістю закону. Але це тільки перший крок. Другий крок - це те, що молода генерація, генерація майбутнього, повинна все-таки усвідомити, що революційний шлях при всій його привабливості - згубний. І прикладів цьому є багато, починаючи з часів Великої Французької революції. Вся історія західної цивілізації підказує нам: будьте мудрі, конфлікт - це не шлях для розвитку. Конфлікт - це завжди регрес. Розвиток, прогрес - це взаєморозуміння, це діалог, це круглий стіл, це так звана громадянська дипломатія ", - стверджує Ганна Герман.

"Сьогодні Україна опинилася в ситуації виключно драматичній, але й одночасно виключно значущій. Бо в ці дні відбувається перелом - генерація майбутнього приходить на зміну генерації минулого. Ця зміна повинна пройти спокійно, без жертв, еволюційним і законним шляхом", - зазначила радник Президента.

Також Ганна Герман зазначила: "Я висловлюю своє глибоке обурення і приєднуюсь до протестів людей, які не сприймають силових варіантів. Я в той же час закликаю гарячі голови не штовхати студентів на конфлікт, не дати пролитися крові. Спокійно, в діалозі, з розумінням ситуації і турбуючись про європейське майбутнє країни треба вирішувати давно назрілі в суспільстві проблеми".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ