Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман все більше вірить у коаліцію ПРіБЮТ

«Регіоналка» Ганна Герман вірить в те, що коаліція ПРіБЮТ можлива і потрібна для країни. Про це вона розповіла в інтерв'ю «Главреду», – повідомив Обком.

 От фрагмент цього інтерв'ю.

– Я з кожним днем все більше починаю вірити – таке об'єднання відбудеться. Сьогодні як ніколи я сповнена оптимізму, що Україні вдасться акумулювати в одному ядрі все потенції та енергії, розкидані тепер за партійними стільниками, скинути їх в один котел і зварити хороший наваристий український політичний борщ.

– Якщо ми говоримо про політичний борщ, очевидно, має бути якась каструля для нього...

– Цією посудиною є сама Україна. Потрібно тільки скинути інгредієнти – правильні, добрі, всі, які потрібно. Я завжди була великою оптимісткою і не можу себе переробити: я вірю, що вдасться знайти якусь золоту середину в нашому розділеному навпіл суспільстві...

– Ця «золота середина» передбачатиме скасування всенародних президентських виборів?

– Скажу так: є заяви нашого лідера, який говорить, що потрібні всенародні вибори. Але, за великим рахунком, не так важливо, як обрано Президента – важливо, як живе при ньому народ. Тому я б не надавала такого великого значення питанню, де відбудуться ці вибори. Я завжди кажу, що потрібно судити по кінцевому результату, а не за якимись смішними підходами. Ющенко був обраний всенародно, і який результат? Як той народ тепер при ньому живе? Тому форма не повинна превалювати над тим глибинним змістом, що нам потрібний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ