Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гігантські вітрогенератори щасливо проїхали через Самбір

В ніч із суботи на неділю вулицями Самбора пройшла колона із 60 вантажівок, які везли вітрогенератори для встановлення у селі Стрільбичі. Про це повідомив власкор Гал-інфо у Самбірському районі.

Попередньо експерти фірми ТзОВ «Карпатський вітер» вивчили всі можливі маршрути: єдиною дорогою, що дозволяла дотримати євростандартів і вимог страхової компанії виявились вулиці Самбора. Перепонами на шляху вантажівок стали електроопора, дорожнє кільце та три дерева. Фірма дала гарантії, що усе відновить власними силами і коштом та заплатить місту 500 тис.грн. Висновки експертів повністю підтвердились і вітряки успішно доправили до села Стрільбичі Старосамбірського району на місце монтажу.

Колону розділили на дві частини. Одна із легшим вантажем проїхала через місто. Інша, об’їзною дорогою по вулиці Промисловій.

Таким чином львівський міст вантаж витримав, а під мостом на вул.. Перемишльській фури також пройшли. Прогнози скептиків не виправдалися.

Нагадаємо, що перед тим були спроби завадити проїзду через місто, люди обіцяли пікетувати вулиці. Крім того, залізниця не хотіла давати дозволу на проїзд через міст.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ