Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Гірник» - «Рочин»: перемога гостей на класі

Соснівський «Рочин» здобув третю перемогу у чемпіонаті Львівщини з футболу. Після перемоги над чортківським «Педуніверситетом» у чемпіонаті України серед аматорів (3:0) команда Володимира Підкіпняка на виїзді здолала новояворівський «Гірник» - 2:0.

Команда з Новояворівська хоч і не хапає зірок з неба у чемпіонаті Львівщини, однак вдома грає доволі впевнено. Усі очки у Прем’єр-лізі «Гірник» здобув якраз вдома, а відтак розраховувати на легку прогулянку гостям з Соснівки аж ніяк не було потрібно. Зрештою, це і довів сам поєдинок. Перемога фавориту поєдинку далася непросто.

Зважаючи на велику кількість втрат очок на старті чемпіонату права на помилку у «Рочина» уже немає. Один з головних фаворитів чемпіонату загубив очки там, де, ймовірно, не мав права цього робити, однак футбол тим і цікавий, що не завжди фаворит матчу грає прогнозовано.

Якщо відверто, то непросто було «Рочину» у Новояворівську, однак перемога команди з Соснівки не підлягає жодним сумнівам. У першому таймі «Рочин» повністю переграв суперника, проте з кількох стовідсоткових можливостей зумів забити лише одного разу. Юрій Кутний забив дуже ефектно, пробивши в падінні ножицями з-за меж штрафного майданчика після кутового. В інших епізодах гравці «Рочина» примудрялися не влучати у ворота з вбивчих позицій.

«Гірник» моментами огризався, однак до особливо небезпечних моментів справа біля воріт Анатолія Коваленка не доходила. Кіпер «Рочина» у воротах не дрімав, регулярно вдало грав на виходах і ловив усе, що летіло в ствір.

Значно оживилася гра «Гірника» на початку другого тайму. Був епізод в грі, коли гравцям «Рочина» в обороні було справді несолодко, однак все на свої місця стало тоді, коли після передачі Найдишака знову за «Рочин» забив Цюпка. В останніх двох матчах Назар за соснівську команду забив уже третій гол.

При рахунку 2:0 «Рочин» уже контролював гру. Тренери обох команд провели велику кількість замін, які суттєво не вплинули на перебіг подій у матчі. «Рочин» спокійно довів матч до логічно перемоги, при цьому маючи прекрасні можливості для того, щоб забити втретє. Найреальніший момент втратив нападник Павло Кончук, який невдало пробив по воротах після виходу сам на сам.

У суботу, 3 червня, «Рочин» у Підгір’ї, що на Івано-Франківщині, зіграє важливий матч чемпіонату України серед аматорів проти місцевого «Оскара». Ця гра в якісь мірі дасть відповідь на запитання хто з цих команд є достойнішим бути вищим в турнірній таблиці у групі 1.

Прем’єр-ліга Львівщини. 7 тур

Новояворівськ,  міський стадіон, 400 глядачів

«Гірник» (Новояворівськ) – «Рочин» (Соснівка) – 0:2 (0:1)

«Гірник»: Мельник, Радюк (Балабух, 75), Горуна, Грицан, Худоба, Дацко, Шуліга (Климак, 75), Карковський (Чепіль, 80), Крив’як (Грядовий, 80), Коцовський, Стень (Лозинський, 87)

«Рочин»: Коваленко, Домальчук, Іванишин, Портянко, Васюта (Процишин, 83), Богданов, Найдишак (Кончук, 89), Яструб (Українець, 56), Кутний (Марциняк, 60), Цюпка (Семиряк, 71), Дева (Кохман, 71)

Голи: Кутний, 20, Цюпка, 78

Попередження: Горуна, 21, Худоба, 21, - Домальчук, 61

Арбітр: С. Лапко (Львів)

Асистенти арбітра: Ю. Кравченко (Львів), Р. Хомин (Самбір)

Спостерігач арбітражу: О. Шмигельський (Львів)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ