Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Гірникам Волині виплатили зарплати

Гірникам ДП "Волиньвугілля" виплатили заборговані зарплати у повному обсязі за лютий, березень і квітень. Про це повідомляють на сайті Незалежної профспілки гірників України.
фото із вільних джерел

Вчора представники шахти №1 «Нововолинська», колективу якої з лютого ц.р. заборгували понад 3,6 млн грн заробітної плати, побували у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості. 

Як повідомив заступник голови Нововолинської місцевої організації Незалежної профспілки гірників України Павло Лазаренко, їх запросили взяти участь у нараді, яку проводив начальник відділу реалізації програм реструктуризації та проектно-технічного супроводу ліквідації підприємств Міненерговугілля Павло Кужель.

Він повідомив волинянам, що всі документи, необхідні для виплати заборгованої працівникам шахти зарплати, підписані й передані до Держказначейства, а отже гірники можуть розраховувати на отримання грошей уже до кінця дня.

За словами Павла Лазаренка, так насправді й сталося – шахтарям на їхні банківські картки увечері 16 травня надійшла заборгована зарплата за лютий, березень і квітень. У

Міненерговугіллі також запевнили, що шахта наявним зараз складом працюватиме до кінця нинішнього року і  стабільно фінансуватиметься.

Нагадаємо, заборгованість гірникам шахти "Нововолинська №1" становила понад 3, 6 мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ