Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

«Гіві» вбили його бойовики за втечу з під Авдіївки. Наступний – Захарченко

Відповідальність за вбивство 8 лютого одного із лідерів бойовиків Михайла Толстих на прізвисько «Гіві» взяли на себе його ж підлеглі з незаконного банд формування «Сомалі».

Про це пише видання «Четверта влада» з посиланням на російське видання «Новая газета».

1/3

Російський найманець Ігор Мильцев, який воював під керівництвом «Гіві» у збройному бандформуванні "Сомалі", взяв на себе відповідальність за його смерть.

Мильцев (позивний "Француз") звернувся до російських журналістІВ, яким розповів, як разом з групою однодумців організував вбивство «Гіві». За словами росіянина, він убив «Гіві» на знак помсти за зраду, яку той вчинив під час боїв під Авдіївка.

За словами Мильцева, під час важких боїв під Авдіївкою «Гіві» злякався за своє життя і сам вистрілив собі в ногу, щоб мати можливість покинути позиції.

«Він думав, що ніхто цього не помітить, але ми помітили. Далі його забрали чергові лікарі В госпіталь. Після цього, будучи вже в Донецьку, він віддав наказ накрити наші позиції з артилерії, незважаючи на те, що ми там були, а він думав, що нас вже нема в живих!»- розповів бойовик Мильцев російським журналістам.

1/2

На сайті "Нової газети" журналісти опублікували листування з Мильцевим. Як повідомив Мильцев, організаторам замаху на «Гіві» вдалося втекти, і тепер вони ховаються в околицях Донецька. За його словами, росіянин також збирається помститися ватажкові бойовиків «днр» Олександру Захарченку.

«Я в розшуку МГБ і поранений трохи, ще три людини пішли в підпілля. Захару (Олександр Захарченко) тепер є, за що переживати», - розповів російський бойовик.

Відзначимо, що москвич Ігор Мильцев є в базі українського ресурсу "Миротворець", де також є посилання на його акаунти в соціальних мережах.

У своїх останніх постах на сторінці «Вконтакте» Мильці радіє смерті «Гіві» і бажає, щоб земля йому була скловатою.

1/2

«Гіві» отримав по заслугах! Він кинув нас на передовій і сховався за спідницями медсестер, прикрившись «пораненням»! Донбас сумувати не стане!» - написав він.

Як стало відомо Гал-інфо, під час боїв під Авдіївкою українським військовим вдалося перехопити повідомлення, яке надійшло на телефон «Гіві». В повідомленні бойовики погрожують своєму ватажку розправою за втечу з поля бою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ