Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Глава держави у Миколаєві вручив ордери на квартири для сімей 15 учасників АТО

Президент Петро Порошенко у Миколаєві вручив ордери на квартири для сімей 15 військовослужбовців-учасників АТО, які отримали інвалідність через поранення в бойових діях. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Президента України.

Під час зустрічі з військовослужбовцями Глава держави зазначив, що найважчий період уже позаду і у 2017 році українська економіка демонструватиме розвиток. «Бо ми знаходимо можливості будувати заводи, елеватори, нові комплекси і портову інфраструктуру, створювати робочі місця. Не знімаючи першочергової уваги з розбудови нових, патріотичних, професійних і найкращих українських Збройних Сил», - сказав Перо Порошенко.

Глава держави нагадав, що 31 грудня разом з делегацією американських сенаторів відвідав позиції українських військових поблизу Широкиного, де базуються миколаївські морські піхотинці та захищають Україну від ворога. «Вони так люблять Батьківщину, вони так пишаються званням українського морпіха, військового Збройних Сил України. Дуже дякую їм, дуже дякую ветеранам АТО, які сьогодні разом з нами сьогодні тут», - зазначив він.

Президент нагадав, що під час призначення Олексія Савченка на посаду голови Миколаївської обласної державної адміністрації, він наголосив на пріоритетності роботи з ветеранами АТО, в тому числі у питанні забезпечення їх житлом. «Для мене особисто велика честь висловлювати щирі слова вдячності та відзначення ветеранів АТО. Це обов’язок держави і мій, як Президента і Верховного Головнокомандувача, піклуватися про своїх воїнів, які ризикуючи життям захистили і продовжують захищати мир та спокій», - сказав Петро Порошенко.

Президент додав: «Немає жодного сумніву, що ЗСУ забезпечать нашу перемогу. Бо вони знають за що воюють, що таке українська земля і народ. На відміну від тих, хто до нас прийшов з мечем, і не розуміють чого вони тут».

Глава держави привітав родини, які сьогодні отримали ордери на квартири, та побажав їм миру в домі та в державі. Він нагадав, що нещодавно також підписав закон про право ветеранів АТО на дострокове отримання пенсії. «Хочу запевнити, що і надалі, незважаючи на обмежені бюджетні ресурси, буде зроблено все можливе для того, щоб забезпечити гідне життя кращим громадянам України», - сказав Петро Порошенко.

По завершенні урочистої церемонії Президент поспілкувався з військовослужбовцями та їх родинами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ