Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Глава Севастополя хоче, щоб місцеве ТБ більше показувало про Донецьк, а не «западенські передачі»

Голова Севастопольської міської держадміністрації Володимир Яцуба закликав гендиректора Севастопольської регіональної державної ТРК Сергія Норманського збільшити кількість телепередач про Донецьк і Дніпропетровськ на місцевому державному телебаченні. Цю вимогу він озвучив на апаратній нараді в СМДА.

"Треба ж відчувати це питання, - звернувся до Норманського Яцуба. - А то ти крутиш всі ці «западенські передачі». Де ти їх береш?".

Норманський спробував пояснити, що існує програма спільних проектів СРДТРК, відповідно до якої всі 27 регіонів України обмінюються телепродуктом, однак Яцуба перебив: "Ну так бери - з Донецька, Дніпропетровська, ну, що ти береш звідти (з західноукраїнських ОДТРК)".

Градоначальник заявив, що регулярно дивиться севастопольське телебачення, однак поки не бачив жодної передачі про східні регіони України. При цьому глава Севастополя повідомив, що бачив багато передач про Івано-Франківську та Львівську області.

"У мене таке враження, що не ти там керуєш процесом", - сказав Норманському Яцуба, допустивши при цьому, що не є постійним глядачем усього ефіру. "Напевно, я просто потрапляю на ці передачі", - сказав він.

Остров

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ