Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Глава Уряду вимагає звільняти чиновників, які тиснуть на бізнес

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман звернувся до членів Уряду з вимогою провести перевірки роботи підконтрольних їм структур в регіонах України і ухвалити відповідні кадрові рішення в разі підтвердження фактів зловживань. Про це Глава Уряду сказав під час засідання Уряду.

Він нагадав, що вчора, 25 жовтня, під  час засідання Ради регіонального розвитку від виконання обов’язків був відсторонений керівник Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Олег Цвях. Причина – скарги керівників місцевих органів влади на роботу органів Держгеокадастру.

«Пропоную звільнити з посади (керівника Держгеокадастру), а також дати доручення Мінагрополітикисформувати групи по перевірці роботи територіальних органів Держгеокадастру і (в разі необхідності) відсторонити всіх керівників на місцях, - сказав Володимир Гройсман. – Але йдеться не тільки про Держгеокадастр. Бізнес говорить про те, що чиновники сіли на місця і починають розказувати як кому жити. З цим я теж не буду миритися. Вимагаю від міністрів – у кожного є підконтрольні структури – провести перевірки».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ