Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Глава УЄФА підтвердив готовність "Олімпійського" до фіналу Ліги чемпіонів

Президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Александер Чеферін високо оцінив НСК "Олімпійський", який прийме фінал Ліги чемпіонів у 2018 році. Про це у Фейсбуці повідомив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

"Разом із президентом УЄФА Александером Чеферіном та президентом ФФУ Андрієм Павелком проінспектували НСК "Олімпійський". Президент УЄФА ознайомився із інфраструктурою спорткомплексу, оглянув чашу нашої арени, побував на трибунах та в основних приміщеннях стадіону. Хочу сказати, що Александер Чеферін надав високу оцінку головній футбольній арені країни. Він висловив впевненість у тому, що фінал Ліги чемпіонів-2018 стане справжнім святом не тільки для Києва, але й для всієї України. Мінмолодьспорту разом із ФФУ та міською владою Києва робитимуть усе можливе, щоб провести цей фінальний матч на найвищому світовому рівні. Це питання державної ваги та міжнародного престижу України", - написав міністр.

Нагадаємо, Київ був обраний як господар фіналу Ліги чемпіонів на вересневому Конгресі УЄФА в Афінах (Греція). Вирішальний матч найпрестижнішого клубного турніру Європи відбудеться на НСК "Олімпійський" 26 травня 2018 року.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ