Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ГМ «Опора» проведе акцію вручення депутатам міськради звернення з проханням скасувати тарифи на послуги теплопостачання

Громадська мережа  «Опора» проведе акцію вручення депутатам міськради звернення  з проханням скасувати тарифи на послуги теплопостачання. Про це сказав  представник ГМ «Опора» Тарас Гаталяк на прес-конференції на тему «Тарифний іспит для депутатів».
 За словами Тараса Гаталяка, у разі, якщо депутатський корпус не розгляне це питання на завтрашній сесії Львівської міської ради або не внесе в порядок денний на сесію, яка відбудеться через два тижні, то буде проведена акція протесту. «Через два тижні ми зможемо запросити людей під стіни міської ради для того, щоб захистити свої права», - сказав Тарас Гаталяк. 
Найпростіше скасувати тарифи, затверджені міськвиконкомом, ухвалою сесії міської ради, а якщо вирішувати питання тарифів у суді, то така процедура може тривати роками. «Скасувати рішення про підвищення тарифів погодилася фракція БЮТ та зараз ведуться переговори і консультації з фракцією «Наша Україна», яка дала попереднє погодження»,  - сказав Тарас Гаталяк. 
Нагадаємо, рішенням міськвиконкому №1189 від 20.10.2006 р. «Про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги з централізованого опалення» затверджено нові тарифи на послуги централізованого опалення та підігрів води. Згідно з рішенням виконкому з 26 листопада тариф становитиме 182,7 грн за 1 Гкал.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ