Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Бродівської РДА не виконав покладених на нього завдань. І без жодної політики – Ганущин

На Львівщині розпочалися очікувані зміни в керівництві районних адміністрацій. Про це „Гал-info” повідомив керівник апарату ЛОДА Олександр Ганущин
„Я не можу коментувати, хто з голів РДА піде у відставку, це компетенція голови ЛОДА, – сказав Ганущин. – Можу коментувати лише відставку голови Бродівської РДА Ігоря Омелянчука. Його буде знято за те, що він не виконав поставлені перед ним соціально-економічні завдання”.
За словами Ганущина, голова ЛОДА прийняв рішення щодо звільнення Омелянчука, а Секретаріт Президента не заперечив проти цього. „У Бродівській РДА не змогли освоїти державні кошти, через що вони будуть повернені. Також цей район відстає по темпах інвестиційного розвитку, має проблеми високого рівня безробіття та з виплатами заборгованої зарплати”, – сказав Ганущин.
За його словами, у питанні звільнення голови Бродівської РДА немає жодної політики, лише економіка.
Олександр Ганущин також повідомив, що йому невідомо, скільки голів РДА позбудуться своїх посад на Львівщині.
Нагадаємо, учора голова Бродівської районної державної адміністрації Ігор Омелянчук виступив із заявою про те, що на нього здійснюється тиск з вимогою написати заяву на звільнення.
Напередодні виборів, зі слів кандидата у народні депутати Володимира В’язівського, стало відомо, що після закінчення виборів очікуються зміни у керівництві РДА на Львівщині, яких зніматимуть за погані економічні показники у їхній роботі. Проте кого саме планують звільнити, В’язівський не уточнив.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ