Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Голова депутатської комісії землекористування міськради не пам’ятає, чому комісія встановила такі високі ціни на землю, виставлену на аукціон

Якщо депутати підвищили мінімальну ціну продажу на земельні ділянки, виставлені на аукціон, значить, вони мали на те об’єктивні причини, — пояснив „Гал-info” голова профільної депутатської комісії землекористування Львівської міської ради Тарас Криворучко.

„Я би не зовсім погодився зі словами Богдана Кунтого про те, що цінами ми відлякали потенційних покупців. Чому вчора не відбувся земельний аукціон, я сказати не готовий, я не пам’ятаю, ми розглядали ці земельні ділянки на засіданні комісії, але зараз я вже не пам’ятаю, чому було рішення запропонувати саме такі ціни. Очевидно, у депутатів були якісь аргументи, може, вони вирішили, що попередні ділянки були продані надто дешево”, — пояснив Тарас Криворучко.
Нагадаємо, 14 листопада в мерії мав відбутися земельний аукціон, на який виставляли чотири земельні ділянки, однак через відсутність заявок аукціон не відбувся. Як зазначив „Гал-info” начальник міського управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Богдан Кунтий, на його думку, на аукціон ніхто не зголосився тому, що депутати міськради встановили надто високі стартові ціни на землю.

   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ