Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської облради лише раз говорив з губернатором

Після першої зустрічі в день представлення нового голови Львівської ОДА Михайла Костюка голова Львівської обласної ради Олег Панькевич більше не спілкувався з ним. Про це сьогодні, 14 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив сам Олег Панькевич.

На запитання, про що він говорив з Костюком під час зустрічі, голова облради зазначив: «Я мав одну коротку зустріч з Михайлом Костюком. У розмові він запевнив, що займатиметься господаркою області, демонстрував готовність до співпраці з обласною радою та з усіма представленими в ній політичними силами, обіцяв підтримувати ініціативи облради. В принципі – соціально-економічна діяльність мала би бути основною в роботі виконавчої влади. Чи виконуватиме новий голова ЛОДА обіцянки - побачимо. Обласна рада оцінюватиме його не за словами, а за справами. Зрештою, це - рішення Президента, яке від обласної ради не залежить. На жаль, за цієї системи органи місцевого самоврядування не мають впливу на призначення керівників виконавчої влади. Звісно, така ситуація не сприяє співпраці між гілками влади в інтересах громади. Цей крок державної влади можна називати по-різному, однак зазначу, що від чинної центральної влади не варто очікувати кадрових рішень, які мали б на меті справді поліпшити соціально-економічну ситуацію в області».

За словами Панькевича, наступна робоча зустріч має відбутися найближчим часом. Оскільки порядок денний сесії обласної ради є сформованим, відбудеться нарада, присвячена сесії 6 грудня. Тоді голова й зустрінеться з губернатором.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ