Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Голова Львівської облради закликає інвестувати в Луганщину

Голова Львівської облради Олександр Ганущин закликає Львівських бізнесменів інвестувати в Луганську область. Про це він заявив під час виступу на пленарному засіданні «Місце України в економіці 21 сторіччя», що відбулося в межах XVI Міжнародного економічного форуму.

«Я закликаю міністра інфраструктури інвестувати у дороги в Луганській області. Бізнесмени повинні мати гарантії фінансування в розмірі мільярда-двох гривень на рік на ремонти доріг. Туди прийде компанія «Онур», прийде бізнес. Інвестиції в ремонти шкіл. Відремонтовані дороги і школи – це крок до перемоги. Ми повинні показати тим, що в лнр/днр, що там де вони – там занепад, а в Україні розвиток і процвітання», - сказав він.

Голова Львівської облради також звернувся до львівських підприємців і інвестувати їх в Луганську область:  «Я там був, повірте, там є де розвернутися».

Своєю чергою голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз запевнив, що чекає на прихід Львівського бізнесу. «Ми чекаємо львівських бізнесменів, щоб будувати дороги, утеплювати школи. У нас є 260 тис. переселенців, яким потрібні робочі місця», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ