Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Голова Львівської ОДА представив бізнесу нового заступника і розповів про ротацію в адміністрації

Завтра, 1 липня, у Кабміні та Адміністрації Президента буде погоджено останнього, сьомого заступника голови Львівської ОДА. Ним стане Геннадій Дмитренко, а до його обов’язків входитиме курування економіки та залучення інвестицій. Про це сьогодні, 30 червня, під час зустрічі з представниками Європейської бізнес асоціації повідомив голова Львівської ОДА Василь Горбаль.

Також, за словами Василя Горбаля, він сподівається, що найближчим часом буде призначено керівника Державної податкової адміністрації у Львівській області і завершиться ротація у інших представництвах органів державної влади на Львівщині.

Керівник області додав, що вже фактично завершено процес формування влади в районних державних адміністраціях та у самій Львівській ОДА.

Василь Горбаль також повідомив, що планує провести певні ротації у облдержадміністрації. Зокрема буде створено окремий підрозділ, який займатиметься залученням інвестицій, та більш чітким буде напрямок , що займатиметься туризмом.

«Досі у Львівській ОДА був відділ туризму в управлінні економіки та відділ мистецтв і туризму при управління культури. Складалося враження що влада Львова і області не хотіла розвитку туризму», – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ