Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Голова Львівської ОДА простив чиновника, який моніторив білборди Януковича

Сьогодні, 12 січня, під час брифінгу голова Львівської ОДА Михайло Костюк повідомив, що його заступник Іван Груник, давши вказівку головам РДА моніторити стан білбордів із привітанням Президента України, діяв відповідально, але «преса взяла в оборот», тому «він на наступний раз знатиме».

«Законність вона повинна бути у всіх сферах нашого життя. Представник Президента, або ж голова державної адміністрації, повинен бути рівновіддалений від всіх політичних інтриг. Ми повинні сприяти тому, щоб закон був один для всіх», - сказав голова Львівської ОДА.

За його словами, відношення до рекламних щитів, на яких було розміщено привітання Президента, також вимагає відповідної уваги.

«Мій заступник зробив звичайне зауваження і звернув увагу на такі речі. До речі, людина працювала третій день на роботі. Він підійшов до цього з чисто системно-відповідальної точки зору… Преса взяла в оборот… Буде знати на наступний раз», – заявив Михайло Костюк.

Він також додав: «Всі ми у своїй роботі вчимося бути управлінсько-коректними. Кожен управлінець мусить знати межу коректності управлінських рішень».

За словами Костюка, преса відреагувала на це «рівно»: «Так.З підколкою, з відповідними зауваженнями. Зауваження треба сприймати належним чином».

Він також додав, що не знає, на чиї кошти були встановлені білборди.

Щодо порушення кримінальної справи Костюк зазначив: «Якщо був порушник, який шкодив чиєсь майно, то він буде відповідати… з чинним законодавством. Той же білборд є чиїмось майном…».

Нагадаємо, що 4 січня на Львівщині голови РДА отримали вказівку моніторити стан білбордів із привітанням Президента України. Відповідне розпорядження підписав заступник голови Львівської ОДА, керівник апарату Іван Груник. Документ було названо так: «Щодо забезпечення належного стану білбордів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ