Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської ОДА зустрівся із Держсекретарем Німеччини

Сьогодні, 1 грудня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із німецькою делегацією на чолі із Держсекретарем Федерального міністерства довкілля, охорони природи, будівництва, безпеки ядерних реакторів Німеччини Ґюнтером Адлером. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Очільник області подякував гостям за візит та участь німецьких фахівців у Другій німецько-українській конференції з міського розвитку, що стартувала сьогодні на Львівщині.

В межах зустрічі Олег Синютка ознайомив Держсекретаря із динамікою економічного розвитку області та планами щодо збереження привабливого інвестиційного клімату. Зокрема, наголосив на тенденціях відкриття нових підприємств в агропромисловому секторі і висловив зацікавлення у поглибленні співпраці з Німеччиною в галузі екології та розвитку інфраструктури.

Німецькі гості зацікавились планами Львівської ОДА щодо проведення широкосмугового доступу до Інтернету у найвіддаленіших куточках області. Окрім того, порушили питання щодо залучення німецьких фахівців у врегулюванні питання з калійними шахтами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ