Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова облради Сеник говорить про фальшування голосування за заступників

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник вважає, що звільнення його заступників Гориня і Захарчишина незадовільно вплине на роботу керівництва облради. Про це Сеник заявив у коментарі журналістам.
"Робота ускладнюється дуже серйозно, бо заступники Левко Захарчишин і Микола Горинь мали велике навантаження, – каже Сеник. – І робили серйозну роботу". Це зокрема, підготовка до проведення Року Карпат, Року замків.
Водночас, Сеник каже, що при голосуванні за заступників було допущено фальшування. "Всі бачили, що було фальшування, – каже Сеник. – Це було неприкрито і всі погодилися". Проте Сеник вважає, що це не сильно вплинуло на результат.
Водночас, як повідомляє голова ЛОР, депутати не мають законних прав, щоби виключити питання про звільнення заступників, яке буде виноситися на наступній сесії і включено у порядок денний. "Депутати можуть все зробити, але це буде незаконним, бо навіть не в регламенті а в законі написано, що питання звільнення заступників подає голова, або третина депутатів", – каже Сеник зазначаючи, що не буде ініціювати відкликання цього питання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ