Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Загинули охоронці Богдана Копитка, - джерело

фото: Facebook Микола Савельєв
фото: Facebook Микола Савельєв
Варта1
Варта1
1/3
Троє чоловіків, що загинули внаслідок вибуху автомобіля у селі Старе Село, що біля Львова, були охоронцями Богдана Копитка, фактичного власника ПАТ “Львівський холодокомбінат”. Водночас один із загиблих був водієм. Про це Гал-інфо повідомили в правоохоронних органах.

Отож, за однією версією, було три авто, за іншою - два. Автомобіль, що його підірвали, їхав першим. У ньому було четверо осіб. Три охоронці та один водій. Один охоронець вижив. Після вибуху жертв дострілювали з автомата. На місця злочину знайшли зо два ріжка гільз. Чоловік, що вижив після вибуху, сховався за підбите авто. Кулі його не дістали. 

В другому авто, за інформацією джерела, був Богдан Копитко. Друге авто не спинилось.

Скоріш за все, вибухнув фугас чи міна, які були закладені у дорогу. На користь цієї версії, зокрема, свідчить те, що на місці злочину утворилась велика вирва. Знову ж таки, за оперативною інформацією, вибух був керований за допомогою дротів.

Також джерело повідомило, що неподалік у лісопосадці було виявлено ще гранатомет.

На цей час місце злочину взято під охорону. Львівські правоохоронці чекають на комісію з Києва.  

За інформацією SMIDA, 54,56% акцій ПАТ “Львівський холодокомбінат” належить Богдану Копитку. Ще 29,04% належать ТОВ “Торговий дім Глобус”, чиїм власником також є Богдан Копитко. 2009 року Богдан Копитко став головою правління ВАТ «Львівський холодокомбінат».

За словами директора департаменту комунікацій МВС України Артема Шевченка, голова спостережної ради "Львівського холодокомбінату" Богдан Копитко є "особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини".

Нагадаємо, подія сталась сьогодні близько 11:00.  На місце події одразу ж виїхали Олег Синютка, голова Львівської ОДА, Дмитро Загарія, т.в.о. начальника ГУ НП у Львівській області, та Віктор Андрейчук, голова Управління СБУ у Львівській областію.

Це боротьба за вплив між злочинним групами на Львівщині, - речник МВС про вибух «Мерседеса»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ