Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Турківської РДА залишив за собою право звернутися до суду із заявою щодо звинувачення з боку Кубіва

"Шановні жителі Турківщини! Деякими засобами масової інформації було розповсюджено неправдиве повідомлення про те, що керівники райдержадміністрації Львівщини отримали вказівку від голови Львівської обласної державної адміністрації сфальсифікувати результати підрахунку голосів в області на користь Партії регіонів до 5%. Про це повідомив голова Львівського виборчого штабу ВО «Батьківщина» Степан Кубів", - сказано у зверненні голови Турківської районної державної адміністрації В.В.Гребенюка до мешканців району. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

І далі: "Хочу заявити вам, що жодних вказівок, щодо спотворення результатів волевиявлення виборців нашого району я не отримував.

На неодноразових нарадах, які проводились під керівництвом голови Львівської обласної адміністрації Костюка Михайла Дмитровича, наголошувалось про те, що виконавча влада зобов’язана забезпечити проведення виборів демократично, прозоро, відкрито та на належному організаційному рівні. Голова обласної державної адміністрації Костюк М.Д. застерігав усіх голів районних державних адміністрацій, щоб ніхто і не думав братись до тиску, залякувань та безпідставних звинувачень і не переходив межу законності, піддаючись спокусі прислужитись тій чи іншій політичній силі.

Керівництвом Турківської районної державної адміністрації було забезпечено проведення виборів на належному організаційному рівні, у чому ви і переконались.

Шановні жителі району!

Я, як голова Турківської районної державної адміністрації залишаю за собою право, звернутися до суду із заявою щодо звинувачення з боку Степана Кубіва про тиск, з метою фальсифікації підрахунків голосів.

В.В.Гребенюк".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ