Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова виборчкому Миколаєва прийшла на дільницю із сумкою грошей та порожніми конвертами

У Миколаєві на одній із виборчих дільниць у голови комісії вилучили пакет з великою сумою грошей. Порушено кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Миколаївській області.

"До міліції надійшло повідомлення від члена виборчої комісії про те, що хтось на територію дільниці заніс пакет, який на вигляд дуже підозрілий. На місці розташування дільниці (територія загальноосвітньої школи) працівники міліції перевірили вміст сумки та з'ясували, що всередині знаходяться гроші та порожні конверти", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у міліції, незабаром було встановлено і власницю пакету. Голова виборчої комісії запевнила правоохоронців, що нібито гроші їй передали як керівнику підприємства для розрахунку з працівниками. Щоправда, пізніше у жінки виникла інша версія – мов гроші їй принесли для закупівлі товару для того ж підприємства. Однак пояснити наявність поряд із готівкою порожніх конвертів голова комісії так і не змогла.

Правоохоронці опитали свідків і очевидців події та вилучили гроші. Інформацію внесено до Єдиного обліку, проводиться подальша перевірка, ухвалюється рішення про кваліфікацію події.

З неофіційних джерел, передає "Укрінформ" стало відомо, що йдеться про голову комісії, яка представляє одну із скандальних партій, яка нещодавно перейшла в опозицію. Там вже заявили, що в терміновому порядку її замінять. У пакеті було 27 тис. грн та близько 40 конвертів.

Нагадаємо, у столиці на двох виборчих дільницях сейфи відкривали болгаркою.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ