Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головне завдання – максимальна мобілізація активістів та сприяння їх приїзду до Києва

Сьогодні, о 19 00 біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові відбудеться мітинг на підтримку євроінтеграційного вибору України. Його організатори – громадські активісти та організації, які створили координаційний центр «Львівський Євромайдан». Передбачається, що на площу вийдуть тисячі львів’ян, щоби висловити свою позицію щодо зміни зовнішньполітичного курсу України. Повідомила прес-служба "Народного контролю".

Під час мітингу активістами громадсько –журналістського руху «Народний контроль» разом із партнерськими громадськими організаціями буде розгорнуто найбільший прапор Європейського союзу .

Координатори «Львівського Євромайдану» також озвучать вимоги до керівництва держави щодо євроінтеграції, звернення до країн Європейського союзу про підтримку демократичних сил в Україні, а також план дій для політичних партій громадських організацій, усіх активних громадян.

«Головне завдання на сьогодні – максимальна мобілізація активістів та сприяння їх приїзду до Києва на 24 листопада а також системна координація дій у Львові, попередження провладних провокацій», - наголошує депутат Львівської обласної ради Олесь Старовойт.

Нагадаємо, вчора,  21 листопада Кабінет Міністрів України на засіданні прийняв розпорядження, згідно з яким процес підготовки до укладання угоди про асоціацію між Україною та ЄС призупинено.

Одразу за цим на вулиці міст України почали виходити українці, обурені рішенням уряду призупинити Євроінтеграцію .

Так, починаючи з вечора та до сьогоднішнього ранку на майданах та площах Києва, Львова, Івано-Франківська, Донецька та інших міст люди організували спонтанні євромайдани, на знак протесту проти різкої зміни політичного вектора урядом країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ