Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Головний державний ревізор ДФС Києва попався на хабарі 270 тис. грн

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління та Департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України спільно з Департаментом захисту економіки Національної поліції України у м. Києві 24.03.2017 у порядку ст. 208 КПК України затримано Головного державного ревізора - інспектора Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві, після одержання неправомірної вигоди в сумі 270 тис грн. Повідомило Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Встановлено, що вказаний працівник ГУ ДФС у м. Києві, з метою особистого незаконного збагачення, вимагав та отримав від суб’єкта господарювання неправомірну вигоду в сумі 270 тис грн за сприяння в проведенні позапланової перевірки фінансово-господарської діяльності та відображення в акті перевірки порушень податкового законодавства, які тягнуть за собою накладення мінімальних фінансових санкцій.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Довідка.

Санкція вищезазначеної статті передбачає позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ