Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головний редактор «Суботньої пошти» перебуває у лікарні швидкої допомоги

Головний редактор, засновник та видавець тижневика «Суботня пошта» Рустам Курбанов перебуває у лікарні швидкої допомоги. Про це «Гал-info» повідомили в редакції тижневика.
Згідно з діагнозом лікарів, у нього перелом щелепи та струс мозку, і зараз він перебуває на лікуванні  у відділенні щелепно-лицевої хірургії лікарні швидкої допомоги м. Львова. За словами завідувача відділення щелепно-лицевої хірургії, «стан пацієнта стабільний», завдані ушкодження кваліфікуються як травми «середньої важкості». На лікуванні у медзакладі він пробуде три тижні. Наразі Курбанов дав свідчення правоохоронцям  і написав заяву у Залізничний райвідділ міліції м. Львова.
Як повідомили в «Суботній пошті», хуліганський напад на Рустама Курбанова було вчинено ввечері 26 грудня на одному з паркувальних майданчиків ринку «Південний» приватним підприємцем, що працює в ТВК «Південний». Інцидент бачили охоронці «Південного», які знали, що об’єктом нападу є головний редактор «Суботньої пошти», який вже рік паркує своє авто на цій стоянці. Курбанов звертався до охорони ринку викликати міліцію, але вона на це не відреагувала.
Як зазначили в редакції «Суботньої пошти», гендиректор ТВК «Південний» (ТзОВ «АЙПІЄ-Л») Степан Сай зайняв відсторонену позицію щодо цього інциденту, заявивши що охорона ринку не має стосунку до інциденту і діяла правильно.
За інформацією редакції, підприємець з «Південного» задля перестрахування подав зустрічну заяву, що йому буцімто були завдані пошкодження м’яких тканин, що, як стверджує «Суботня пошта», не відповідає дійсності, і на лікуванні він не перебуває. Ще кажуть, що підприємець намагався залагодити конфлікт, аби Курбанов не подав заяву, пропонуючи «відступні», натомість сам потерпілий вважає їх сміховинним відшкодуванням за завдані ушкодження, втім імовірних причин нападу на нього пресі не називає.
«Суботня пошта» неодноразово висвітлювала діяльність ТВК «Південний» — були як критичні матеріали, так і статті з позитивним висвітленням роботи ринку. Засновником ТзОВ «АЙПІЄ-Л», відомого як ТВК «Ринок „Південний», є  народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Петро Писарчук. 
Нагадаємо, що сьогодні Львівська облрада звернулася до начальника управління УМВСУ у Львівській області Віталія Максимова з проханням розслідувати факт побиття головного редактора „Суботньої пошти” Курбанова. За офіційною інформацією, напад на Рустама Курбанова здійснив приватний підприємець, який веде свою діяльність на ринку „Південний”. Обласна рада просить Максимова повідомити про результати досудового слідства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ