Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Головний суддя «Кубку Карпат»: Турнір у Львові посприяє популяризації водного поло

Головний суддя престижного міжнародного турніру з водного поло «Кубку Карпат» поляк Лукаш Яроховський розповів чого очікує від змагань у Львові.

«До Львова приїду уже не вперше, - каже Лукаш Яроховський (на фото крайній зліва). – Бував тут, коли проходили змагання чемпіонату України з водного поло, а також «Кубку Карпат» минулого року. Усе пройшло на дуже хорошому рівні, а тому впевнений у тому, що «Кубок Карпат-2015» також залишиться у пам’яті гравців та вболівальників. Як відомо, минулого року цей турнір пройшов у чотири тури, по одному у кожному з міст Польщі, Молдови, України та Словаччини. Так сталося, що цього року переможець визначиться одразу у Львові. Не так просто командам економічно їздити один до одного і проводити там матчі. Окрім того, щодо цих змін є й інші причини.

Загалом, вважаю, що для такого міста як Львів проведення «Кубка Карпат» лише посприяє популяризації водного поло. Знаю, що цього разу перед львівською публікою постане не клуб «Динамо», а національна збірна України. Немає у мене сумнівів, що збірну України суттєво підтримають у Львові. У цьому місті люблять водне поло і охоче вболівальники заповнюють трибуни. Для команд-учасниць «Кубок Карпат» стане одним з етапів підготовки до кваліфікаційних матчів на чемпіонат Європи. Зважаючи на це, кожен тренер захоче не тільки перемогти, а й попробувати щось нове чи поекспериментувати зі складом у матчах з добротними суперниками».

Нагадаємо, міжнародний ватерпольний турнір «Кубок Карпат» відбудетьсяу Львові з 11 по 13 вересня. За головний Кубок змагань змагатимуться національні збірні України, Молдови, Польщі та Словаччини. Усі матчі відбудуться на відкритому байсейні СКА (вул. Клепарівська, 39 а).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ